Terjakun sekejap sebab dapat makan ais krim goyang yang free.  Unik penyediaan ais krim ini sebab hanya masukkan air perasa yang anda kehendaki ke dalam kelonsong (acuan) yang diletakkan dalam bekas bulat macam dalam gambar.  Sebab dah jakun, siap tanya kat orang yang buat tu…..guna teknologi ape yek sebab benda bulat tu tak disambungkan ke mana-mana punca elektrik pun…hihihi.  Orang tu cakap tak guna apa-apa teknologi pun, bekas bulat tu dimasukkan ais dan garam jer.  Macam best kan kalau ada benda ini, boleh buat ais krim stick sendiri.  Orang tu kata lagi, dalam satu bekas bulat tu ada 100 acuan, bebas nak letak perasa pilihan yang dikehendaki.  Saya makan 3 stick, 2 perasa durian dan satu coklat.  Best ini kalau ada bekas tu, ada kenduri atau sebarang keraian bolehlah buat ais krim sendiri.  Bukan kanak-kanak jer, mak pak kanak-kanak pun mesti suka.  Bila tanya kat mana nak beli dan berapa harga mesin tu, orang tu cakap dia tak tahu kena tanya bos…bosnya pulak takde kat situ.

Tempahan Aiskrim Goyang selangor Putrjaya Cyberjaya Perkhawinan Pertunangan Aqiqah Majlis dan lain7

Apa Kata Anda?

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s